Με 15… ευρωπαίους ο Καναδάς στη Λάρισα
Την αποστολή της εθνικής ομάδας του Καναδά η οποία θα έλθει στην Ελλάδα για το φιλικό αγώνα με την Ελλάδα την Τετάρτη, ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Καναδά.
Την αποστολή της εθνικής ομάδας του Καναδά η οποία θα έλθει στην Ελλάδα για το φιλικό αγώνα με την Ελλάδα την Τετάρτη, ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Καναδά.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφεν Χαρτ (φωτό) κάλεσε 15 παίκτες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι άλλους τρεις που παίζουν στην MLS, στην αμερικανική λίγκα.
Οι παίκτες που θα παραταχθούν την Τετάρτη στην AEL FS Arena:
Τερματοφύλακες: Λαρς Χάιρτσφελντ (Βαλερένγκα), Μίλαν Μπόριαν (Ραντ Βελιγραδίου)
Αμυντικοί: Τζέιμι Πίτερς (Ίπσουιτς), Ντέγιαν Γιάκοβιτς (D.C. Γιουνάιτεντ), Κέβιν ΜακΚένα (Κολονία), Ντέιβιντ Έντγκαρ (Μπέρνλι), Άνταμ Στρέιθ (Κότμπους).
Μέσοι: Μαρσέλ Ντε Γιονγκ (Όγκσμπουργκ), Νικ Λέντζεργουντ (Βισμπάντεν), Πέδρο Πατσέκο (Σάντα Κλάρα), Γουίλ Τζόνσον (Σολτ Λέικ), Ατίμπα Χάτσινσον (Αϊντχόφεν), Ντουέιν Ντε Ροζάριο (Τορόντο), Τζος Σίμπσον (Μανίσασπορ), Τοσέιν Ρίκετς (Πολιτέκνικα Τιμισοάρα).
Επιθετικοί: Ρομπ Φρεντ (Χέρτα Βερολίνου), Σάιμον Τζάκσον (Νόριτς), Ολιβιέ Οσιάν (Κίκερς Όφενμπαχ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας
- Υπάρχει το τέλειο τρέξιμο;
- «Ο θεός είναι πολύ περήφανος για το έργο μου» λέει ο Τραμπ
- Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα δηλώσεων για τα δασικά αυθαίρετα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Συνταγή: Ζυμαρικά φούρνου με μπρόκολο


