Σοκ με Φωτάκη στον ΠΑΟΚ, ένα μήνα εκτός
Ατυχος στάθηκε ι Γιώργος Φωτάκης, που υπέστη εξάρθρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ο διεθνής του «δικεφάλου» σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα απουσιάσει από τα γήπεδα για έναν μήνα, χάνοντας έτσι τους αγώνες με Αεη, Παναθηναϊκό (Σούπερ Λιγκ) και Ολυμπιακό (ρεβάνς Κυπέλλου).
Η ατυχία χτύπησε τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Γιώργος Φωτάκης στο 22ο λεπτό του αγώνα ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην ωμοπλάτη και να αποχωρήσει από τον αγώνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ ο Φωτάκης υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης η οποία αναμένεται να τον κρατήσει περίπου έναν μήνα εκτός δράσης.
Εάν η διάγνωση των γιατρών επιβεβαιωθεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο παίκτης ο Φωτάκης θα απουσιάσει από τους αγώνες με Αρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Chanel No5 – Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο δημιουργήθηκε από ένα εργαστηριακό λάθος 105 χρόνια πριν
- Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-2: Αντίδραση για τους Βεστφαλούς μετά τη Μπάγερν
- Ιράν: Πολιτική αναταραχή προκάλεσε η συγγνώμη του Πεζεσκιάν από τις γειτονικές χώρες
- Βίντεο από Ισραήλ: Επίθεση Χεζμπολάχ με ρουκέτες – Αναχαιτίσεις από την αεράμυνα
- Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 48χρονος απειλεί τους αστυνομικούς με χειροβομβίδα στη ΓΑΔΑ – Τι λέει η σύζυγός του
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2: «Τρελό» ματς στο «Metropolitano» με νικητές τους «ροχιμπλάνκος»