
Σοκ με Φωτάκη στον ΠΑΟΚ, ένα μήνα εκτός
Ατυχος στάθηκε ι Γιώργος Φωτάκης, που υπέστη εξάρθρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ο διεθνής του «δικεφάλου» σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα απουσιάσει από τα γήπεδα για έναν μήνα, χάνοντας έτσι τους αγώνες με Αεη, Παναθηναϊκό (Σούπερ Λιγκ) και Ολυμπιακό (ρεβάνς Κυπέλλου).
Η ατυχία χτύπησε τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Γιώργος Φωτάκης στο 22ο λεπτό του αγώνα ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην ωμοπλάτη και να αποχωρήσει από τον αγώνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ ο Φωτάκης υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης η οποία αναμένεται να τον κρατήσει περίπου έναν μήνα εκτός δράσης.
Εάν η διάγνωση των γιατρών επιβεβαιωθεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο παίκτης ο Φωτάκης θα απουσιάσει από τους αγώνες με Αρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μαρινέλλα με την κόρη της στο Final 4 της Γάνδης με τον Άρη: Όσα δήλωνε στον Κώστα Χαρδαβέλλα (vid)
- Ρέμος, Μάστορας και Βίσση αποχαιρετούν στη σκηνή τη Μαρινέλλα
- Athens Goes Dark for Earth Hour 2026 as Millions Join Global Climate Vigil (videos)
- Βρετανία: Επτά σοβαρά τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Ντέρμπι – Μια σύλληψη
- Βατικανό: Ο Θεός δεν ακούει τις προσευχές ηγετών που κάνουν πολέμους, λέει ο Πάπας
- Τι είπε ο Μπουένο για νέο φορμάτ στη Euroleague: «Συνεδριάζουμε στις 14 Απριλίου»





