Το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό του Daphne’s Club Hotel Apartments στο Ξυλόκαστρο
Σκοπός μας είναι μέσα από το in.gr να αναδεικνύουμε όλες τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που ενισχύουν τον τοπικό και παραδοσιακό χαρακτήρα της Ελλάδας. Αυτός ο χαρακτήρας αποτελεί έναν πλούτο που χρειάζεται υποστήριξη για να συνεχίσει να υπάρχει και για να αναπτυχθεί. Μία τέτοια υπηρεσία προσφέρει με το παραδοσιακό πρωινό του το ξενοδοχείο Daphne's.
Σκοπός μας είναι μέσα από το in.gr να αναδεικνύουμε όλες τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που ενισχύουν τον τοπικό και παραδοσιακό χαρακτήρα της Ελλάδας. Αυτός ο χαρακτήρας αποτελεί έναν πλούτο που χρειάζεται υποστήριξη για να συνεχίσει να υπάρχει και για να αναπτυχθεί. Μία τέτοια υπηρεσία προσφέρει με το παραδοσιακό πρωινό του το ξενοδοχείο Daphne’s.
Το ξενοδοχείο Daphne’s Club Hotel Apartments, στη Συκιά Κορινθίας, εισάγει στο ήδη ξεχωριστό μενού των πρωινών του, το «Παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό», το οποίο περιέχει ελληνικά, και βιολογικά στην πλειονότητά τους, τοπικά προϊόντα.
Η πρωτοβουλία έχει πολλαπλούς στόχους:
- Να στηριχθούν οι ντόπιοι παραγωγοί που παράγουν υψηλής ποιότητας τρόφιμα, ώστε να συνεχίσουν τη δημιουργική πορεία τους δίνοντας πνοή στην τοπική οικονομία.
- Να γνωρίσουν οι ξένοι πελάτες μια ακόμα πτυχή της ελληνικής γαστρονομίας, πράγμα που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερα την εμπειρία τους στην Ελλάδα και θα αναδείξει τη διαφορετικότητα ενός ταξιδιού στην Ελλάδα από ταξίδια σε άλλες ανταγωνίστριες χώρες.
- Να ευαισθητοποιηθούν οι Έλληνες πελάτες τις υπέροχες γεύσεις και τα θρεπτικά οφέλη του παραδοσιακού ελληνικού πρωινού και να το υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους.
{{{ map }}}Στο πρωινό του ξενοδοχείου θα βρείτε:
- Ελληνικό βιολογικό καφέ, τσάι του βουνού, βιολογικό γάλα αγελαδινό ή κατσικίσιο.
- Φρέσκο χυμό από βιολογικά πορτοκάλια.
- Πρόβειο γιαούρτι από ντόπιο παραγωγό με μέλι και καρύδια
- Σπιτικό βιολογικό ψωμί.
- Παραδοσιακό σπιτικό τσουρέκι.
- Παραδοσιακή σπιτική μπουγάτσα ή τυρόπιττα.
- Σπιτικές μαρμελάδες ή βιολογικές μαρμελάδες από ντόπιο παραγωγό και ελληνικό βιολογικό αγελαδινό βούτυρο.
- Τοπική φέτα «Στυμφαλίας» με βιολογικό ελαιόλαδο από ντόπιο παραγωγό, ρίγανη και ελιές.
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 27430 22966 (υπεύθυνη δράσης: Δάφνη Μαυρομμάτη) www.daphnesclub.com, info@daphnesclub.com.
Daphne’s Club Hotel Apartments
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)


















![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442