Ποινή 24 ετών για την επίθεση στην αποστολή του Τόγκο
Με ποινή φυλάκισης 24 ετών καταδίκασε το Δικαστήριο της Ανγκόλας τον άνδρα που κατηγορείται για την δολοφονική επίθεση στην αποστολή του Τόγκο πριν την έναρξη του Κόπα Αφρικα τον περασμένο Ιανουάριο.
Με ποινή φυλάκισης 24 ετών καταδίκασε το Δικαστήριο της Ανγκόλας τον άνδρα που κατηγορείται για την δολοφονική επίθεση στην αποστολή του Τόγκο πριν την έναρξη του Κόπα Αφρικα τον περασμένο Ιανουάριο.
Το πούλμαν της αποστολής του Τόγκο δέχθηκε δολοφονική επίθεση κατά την άφιξή του στην Ανγκόλα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο μελών της αποστολής και του οδηγού του πούλμαν και αρκετούς τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κοτζόβι Ομπιλάλε.
Συνολικά είχαν συλληφθεί εννέα άτομα, αλλά μόνο τα δύο αντιμετώπιζαν κατηγορίες για την επίθεση και το Δικαστήριο της Ανγκόλας αποφάσισε την Τετάρτη να καταδικάσει το ένα από αυτά.
«Ο Ζοάο Αντόνιο Πουάτι καταδικάστηκε σε 24 χρόνια φυλάκισης», δήλωσε ο δικηγόρος Χοσέ Μανουέλ στο «AFP» και πρόσθεσε ότι ο Ντάνιελ Σίμπα απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για την επίθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
