Με το μυαλό και στην τιμωρία ο Παναθηναϊκός
Μέχρι και με τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός να τιμωρηθεί ύστερα από όσα έγιναν στην Τρίπολη, καθώς αναμένεται ο αθλητικός εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη, ενώ και πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ μπορεί να συμπληρώσει την τιμωρία.
Μέχρι και με τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός να τιμωρηθεί ύστερα από όσα έγιναν στην Τρίπολη, καθώς αναμένεται ο αθλητικός εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη, ενώ και πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ μπορεί να συμπληρώσει την τιμωρία.
Την ερχόμενη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα περιμένει με αγωνία να μάθει αν η ποινή μίας αγωνιστικής και το πρόστιμο 82.500 ευρώ τελεσιδικήσει, αφού μετά τα όσα συνέβησαν στην Τρίπολη υπάρχει πιθανότητα η τιμωρία να είναι ακόμα πιο μεγάλη.
Σε περίπτωση λοιπόν που η ποινή ισχύσει, ο Παναθηναϊκός με την απόφαση του δικαστή μπορεί να θεωρηθεί ως υπότροπος.
Αν μάλιστα ο εισαγγελέας ασκήσει δίωξη για τα επεισόδια, τότε οι πράσινοι μπορεί να τιμωρηθούν ακόμα και με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όπως και με ένα πρόστιμο που θα αγγίξει τις 250.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
- Ιράν: «Και αν αυξηθούν, ας αυξηθούν», λέει ο Τραμπ για τις τιμές των καυσίμων
- Γεραπετρίτης: Η ανάπτυξη των αμυντικών δυνάμεων της Ελλάδας αφορά την κυριαρχία της χώρας
- Euroleague: Η βαθμολογία πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (pic)




