Η Yamaha «δένει» μακροχρόνια τον Ben Spies
Η ιαπωνική εταιρεία έχει συμβόλαιο με τον Αμερικανό για το 2011, όμως ο 26χρονος έχει κάνει ήδη αρκετά για να την πείσει να επενδύσει σε εκείνον μακροχρόνια επεκτείνοντας το συμβόλαιό του.
Η Yamaha σπεύδει να επεκτείνει το συμβόλαιό της με τον Ben Spies για πολλά ακόμα χρόνια στο MotoGP, παρότι ο Αμερικανός αντικαταστάτης του Valentino Rossi δεν έχει ξεκινήσει καν την πρώτη του αγωνιστική χρονιά με την εργοστασιακή ομάδα της ιαπωνικής εταιρείας.
Το συμβόλαιο των δύο πλευρών ισχύει μόνο για το 2011, αλλά η Yamaha φαίνεται να έχει πειστεί ότι η κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbikes από τον Spies και τα επιτεύγματα της φετινής πρώτης του πλήρους χρονιάς στο MotoGP αποτελούν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να επενδύσει σε αυτόν μακροχρόνια.
Στα παραπάνω αναμφίβολα προστέθηκαν και οι επιδόσεις του Ben Spies στις πρώτες του δοκιμές με την εργοστασιακή μοτοσικλέτα Μ1, που έλαβαν χώρα στη Valencia αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος στην ισπανική πίστα.
Ο 26χρονος, ταυτόχρονα, έχει επίσης εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Yamaha – παρότι ο έτερος αναβάτης της ομάδας, Jorge Lorenzo, είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και δείχνει πανίσχυρος.
Ο Lin Jarvis, αγωνιστικός διευθυντής της Yamaha, δήλωσε: «Προχωράμε καλά και έχουμε καλές σχέσεις με τον Ben και τους managers του. Ευελπιστώ ότι στο εγγύς μέλλον θα είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του».
auto.in.gr
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
- Σε εξέλιξη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ για τον θάνατό της
- Οι υποψίες επιβεβαιώνονται – Η κλιματική αλλαγή επιταχύνθηκε κατά σχεδόν 2 φορές σε μια δεκαετία
- Άγιον Όρος: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442