Από τη νοτιο-δυτική Γερμανία ξεκινά, όπως όλα δείχνουν, η πορεία του νέου Ford Focus στην ευρωπαϊκή αγορά.
Στις εγκαταστάσεις της φίρμας στο Saarlouis, που μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας, θα παραχθούν τόσο οι τετράθυρες όσο και οι πεντάθυρες εκδόσεις του αυτοκινήτου, όπως άλλωστε και το πανίσχυρο Focus ST (από τις αρχές του 2012).
Η συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής απασχολεί 6.500 άτομα, έχοντας τη δυνατότητα να κατασκευάσει έως και 1.850 αυτοκίνητα ημερησίως, σε τρεις διαφορετικές βάρδιες.
Στην αμερικανική ήπειρο και συγκεκριμένα στην πολιτεία του Michigan, έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή του νέου Focus, ενώ στα μέσα του 2011 το μικρομεσαίο Ford θα παράγεται και στη Ρωσία (Αγία Πετρούπολη).
Το 2012 σειρά θα πάρουν τα εργοστάσια της νοτιο-ανατολικής Ασίας, στο Chongqing της Κίνας και στο Rayong της Ταϋλάνδης.
Το νέο Focus έχει βασιστεί στη νέα, παγκόσμια πλατφόρμα της Ford και το 80% των τμημάτων του είναι κοινό, ανεξαρτήτως από την αγορά στην οποία θα διατίθεται.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας