Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας διοργανώνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος. Τηλ. 210 3418 550).

Όσοι το επισκεφθούν θα βρουν να αγοράσουν βιβλία, dvd, cd, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα είδη, ημερολόγια, χειροποίητα κοσμήματα, καλλιτεχνικά αντικείμενα, είδη δώρων, ρούχα, γλυκά και πολλά άλλα είδη.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας ιδρύθηκε το 1889 με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα, ιστορικά ιδρύματα της Ελλάδας στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας, της αλληλεγγύης και της προστασίας παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με πολύτιμο έργο.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εμπνεόμενο από το “etsi” της Ρ. Σεντούκα, ξεκινά μία νέα ενότητα δράσεων με τον τίτλο «etsi γιατί μπορούμε» με στόχο την ευαισθητοποίηση κοινού και φορέων σε μια κατεύθυνση περισσότερο συνειδητοποιημένης κοινωνικής παρουσίας όλων.

Έτσι, το φετινό Bazaar του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, εκτός από τη διάθεση πολλών και διαφορετικών αντικειμένων σε χαμηλές τιμές, θα πλαισιώνεται και από παράλληλες εκδηλώσεις όπως: διαδραστικά εργαστήρια, προβολές και δρώμενα, εμπνευσμένα από τον χαρακτήρα του Bazaar αλλά και την ατμόσφαιρα των ημερών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ