Οι Iταλοί παίκτες εξήγγειλαν απεργία για τις 11 και 12 Δεκεμβρίου
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ιταλίας, ανακοίνωσαν ότι το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου, θα απεργήσουν, εξ΄αιτίας της διαφωνίας που υπάρχει με τους ιδιοκτήτες των συλλόγων του campionato.
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ιταλίας, ανακοίνωσαν ότι το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου, θα απεργήσουν, εξ΄αιτίας της διαφωνίας που υπάρχει με τους ιδιοκτήτες των συλλόγων του campionato.
Υπενθυμίζεται, ότι ανάλογη απόφαση είχε ληφθεί για το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου, όμως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να βρεθεί λύση, οι οποίες όπως φαίνεται απέβησαν άκαρπες.
Οι διαφωνίες μεταξύ παικτών και ιδιοκτητών σχετίζονται με τους όρους συμβολαίων και πιό συγκεκριμένα με την τάση των συλλόγων, οι οποίοι προσπαθούν να αναγκάσουν παίκτες να πάρουν μεταγραφή στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, όταν πια δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια



