Ο Εργοτέλης νίκησε τη Λάρισα, διακοπή λόγω… ομίχλης στις Σέρρες
Στα δύο ματς που άνοιξαν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής, ο Εργοτέλης νίκησε τη Λάρισα με 2-1, ενώ στις Σέρρες ο αγώνας ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και στον Άρη διακόπηκε στο 55' (οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0) λόγω πυκνής ομίχλης. Τα υπόλοιπα 35 λεπτά θα διεξαχθούν την Κυριακή την 17.15.
Στα δύο ματς που άνοιξαν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής, ο Εργοτέλης νίκησε τη Λάρισα με 2-1, ενώ στις Σέρρες ο αγώνας ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και στον Άρη διακόπηκε στο 55′ (οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0) λόγω πυκνής ομίχλης. Τα υπόλοιπα 35 λεπτά θα διεξαχθούν την Κυριακή την 17.15.
Ντεμπούτο Φερέιρα στο πρωτάθλημα
Την Κυριακή, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θα κάνει το ντεμπούτο του και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ευρώπη, επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσει του με τον αγώνα στην Κέρκυρα κόντρα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.
Αξιόλογο ματς αναμένεται και στην Τούμπα, όπου ο ανεβασμένος Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον ελλιπή ΠΑΟΚ, έστω και αν ο «Δικέφαλος» είναι το φαβορί για τη νίκη. Τέλος σημαντικό είναι και το παιχνίδι στο Βόλο μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και της Καβάλας.
Συνοπτικά οι αγώνες της 12ης ημέρας:
Σάββατο
Πανσερραϊκός – Άρης Διεκόπη (1-0 ως το 55′)
Εργοτέλης – ΑΕΛ 2-1
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0
Κυριακή
15:00 Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα (Πανθεσσαλικό στάδιο)
15:00 Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη (Τρίπολη)
15:00 Πανιώνιος – Ηρακλής (Νέα Σμύρνη)
17:15 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (Τούμπα)
19:30 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός (ΕΑΚ Κέρκυρας)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Νυχτερινή εμφάνιση της Ματσάδο στο Οσλο – Η επιτροπή Νόμπελ καλεί τον Μαδούρο να «αποσυρθεί»
- Καραϊβική: «Πολύ ανήσυχη» η κυβέρνηση της Ουρουγουάης για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
