Ο Δερμιτζάκης φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης
Ο Παύλος Δερμιτζάκης φέρεται ως ο... εκλεκτός της διοίκησης της Ξάνθης για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης φέρεται ως ο… εκλεκτός της διοίκησης της Ξάνθης για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου.
Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον 41χρονο τεχνικό, με τις δύο πλευρές να εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικές στο ενδεχόμενο συνεργασίας.
Βέβαια, η αναζήτηση προπονητή δεν σταματά εδώ, καθώς εξετάζονται και περιπτώσεις ξένων τεχνικών, αν και αυτές φαντάζουν ιδιαίτερα δύσκολες.
Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το φαβορί για να αναλάβει να… ξεκολλήσει τους ακρίτες από τον πάτο της βαθμολογίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

