Σχεδιάζετε μία εκδρομή στην Φλώρινα;
Εάν σχεδιάζετε μία εκδρομή στην Φλώρινα είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχει το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών της Εταιρίας Οικοτουρισμού Βιτσίου στο Αμύνταιο. Εκεί θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαμορφώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαμονή σας.
Εάν σχεδιάζετε μία εκδρομή στην Φλώρινα είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχει το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών της Εταιρίας Οικοτουρισμού Βιτσίου στο Αμύνταιο. Εκεί θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαμορφώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαμονή σας.
Η Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου έχει διαμορφώσει ένα Κέντρο Πληροφόρησης σε δύο παλιά βαγόνια του ΟΣΕ τα οποία βρίσκονται επί της Οδού Γυμναστηρίου 9. Η αξιοποίηση των βαγονιών συνάδει με την ιστορία του Αμυνταίου, μίας πόλης που αναπτύχθηκε ως κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά και με το πνεύμα της αειφόρου ανάπτυξης.
Στον ευχάριστο και πλήρως εξοπλισμένος χώρο ενημέρωσης θα βρείτε δωρεάν έντυπο υλικό και χάρτες και θα μάθετε για:
- βόλτες στην περιοχή
- τους επισκέψιμους χώρους όπως οινοποιεία και μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων
- τις δυνατότητες αναψυχής στην φύση (όπως ιππασία, αναρρίχηση, ποδήλατο βουνού)
- τα τοπικά προϊόντα
- την τοποθεσία, πληρότητα, τιμές και παρεχόμενες υπηρεσίες των ξενώνων και ξενοδοχείων
- την τοποθεσία ταβέρνων και καφέ
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Κέντρο, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικά κρασιά και να παρακολουθήσετε μία ολιγόλεπτη οπτικοακουστική παραγωγή που παρουσιάζει την περιοχή.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών της Εταιρίας Οικοτουρισμού Βιτσίου
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα και Αργίες
Ώρες Λειτουργίας: 10:00 έως 17:00
Διεύθυνση: Γυμναστηρίου 9, 53200, Αμύνταιο
Τηλ. 2386024333, email: info@eovitsiou.gr
Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου
- Τέμπη: Με την παρουσία συγγενών θυμάτων αλλά χωρίς το Δημόσιο, η δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717
- Υγροί κρύσταλλοι από οθόνες και κινητά ανιχνεύονται στα δελφίνια
- Νέα Μάκρη: Πυροβολισμοί κατά ΙΧ στη Λ. Μαραθώνος
- Νέα Αριστερά: Η υποτέλεια του Μητσοτάκη δεν αποτελεί εξωτερική πολιτική
- Γαλλία: Εκτενείς αναφορές στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ειδικότερα στην Κύπρο στα γαλλικά ΜΜΕ
- Κόκκινος συναγερμός και στη Φόρμουλα 1 λόγω Μέσης Ανατολής: Χάος στις πτήσεις πριν το αυστραλιανό γκραν πρι


