Σκόραρε ο Ντιόγκο, κοντά στη Σελεσάο ο Γκάμπριελ
Ο Ντιόγκο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Φλαμένγκο, πέτυχε το πρώτο του γκολ αφότου επέστρεψε στην πατρίδα του, στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Εν τω μεταξύ, την πόρτα της Εθνικής Βραζιλίας... χτυπάει ο Γκάμπριελ, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Γκρέμιο.
Ο Ντιόγκο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Φλαμένγκο, πέτυχε το πρώτο του γκολ αφότου επέστρεψε στην πατρίδα του, στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Το σκορ είχε ανοίξει ο Ρονάλντο για λογαριασμό της Κορίνθιανς στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο Ντιόγκο δεν έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο, καθώς αντικαταστάθηκε στο 74′ από τον Βαλ Μπαϊάνο.
«Θέλω να μείνω στην Φλαμένκο. Να μην είμαι περαστικός. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαιρι και πρέπει να επιστρέψω στην ομάδα μου, όμως εγώ θέλω να μείνω. Από την ημέρα που ήρθα όλοι μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο.
»Θέλω να γράψω ιστορία με την Φλαμένκο, να με θυμούνται. Θέλω να κάνω καλά παιχνίδια και να κερδίσω τίτλους. Η Φλαμένγκο με την άφιξη του Λουξεμπούργκο, άλλαξε αμέσως», τόνισε ο Ντιόγκο μετά το τέλος του αγώνα.
Κοντά στην Σελεσάο ο Γκάμπριελ
Tην πόρτα της Εθνικής Βραζιλίας… χτυπάει ο Γκάμπριελ, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Γκρέμιο.
Όπως αναφέρει ο βραζιλιάνικος Τύπος, ο παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Γκρέμιο, είναι πολύ πιθανό να κληθεί την Παρασκευή στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας για το φιλικό με την Αργεντινή στη Ντόχα, στις 17 Νοεμβρίου!
«Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάνο Μενέσες, έχουν δοθεί ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, σε αντίθεση με παλαιότερα. Είναι η ευκαιρία μου», τόνισε ο 29χρονος δεξιός φουλ-μπακ.
Ο Γκάμπριελ έχει αγωνιστεί 14 ενενηντάλεπτα και έχει πετύχει 2 γκολ, όντας από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της Γκρέμιο, η οποία βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, αλλά μόλις 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Φλουμινένσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Η στιγμή που τα 7,6 Ρίχτερ χτυπούν τη χώρα (βίντεο)
- Η Google βγάζει τα πρώτα γυαλιά με τεχνητή νοημοσύνη του Gemini – Τι θα μπορούν να κάνουν
- Απτόητη η μητέρα του Diddy – Κάνει λόγο για «ψέματα και ανακρίβειες» στη νέα σειρά του 50 Cent
- Ολυμπιακός: Με εντολή και δαπάνη Βαγγέλη Μαρινάκη εκσυγχρονίζεται το «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)
- Capital Link – ExxonMobil: Γεώτρηση το 2027 στο block 2 του Ιονίου Πελάγους
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του πρώτου γύρου (pic)



