Υπό κατάληψη από συμβασιούχους ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης
Αποκλεισμένος από συμβασιούχους και έκτακτους υπαλλήλους του ΥΠΠΟΤ είναι από το πρωί της Τετάρτης ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης. Οι συμβασιούχοι ζητούν μόνιμη και σταθερή εργασία, άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.
Αποκλεισμένος από συμβασιούχους και έκτακτους υπαλλήλους του ΥΠΠΟΤ είναι από το πρωί της Τετάρτης ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης.
Οι συμβασιούχοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν πέριξ του μνημείου όλη τη νύχτα έως τις 8 το πρωί, που θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για το κοινό.
Οι συμβασιούχοι ζητούν μόνιμη και σταθερή εργασία, άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός τους Ν.Χασομέρης, οι κινητοποιήσεις των εκτάκτων υπαλλήλων του ΥΠΠΟΤ θα συνεχισθούν έως το τέλος του μηνός, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Λιμάνι και ενεργειακές υποδομές έπληξαν οι ουκρανικές δυνάμεις
- Ωρα της Γης 2026: Επιστρέφει το Σάββατο 28 Μαρτίου και με μια πρωτότυπη εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο
- Χιλή: Ο πρόεδρος Καστ αποσύρει την υποστήριξη στην προκατοχό του Μπατσελέτ για το αξίωμα της ΓΓ το ΟΗΕ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»



