Σενάριο Βούγιανιτς για Παναθηναϊκό
Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν ανανεώνει την συνεργασία με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους, σε συνδυασμό με την ανάγκη των πρασίνων για έναν παίκτη στα γκαρντ αλλά και την πιθανή αποχώρηση του Σερμαντίνι (ανοίγει θέση κοινοτικού), φουντώνουν τα σενάρια περί ενίσχυσης στους κοντούς με έναν... παλιό γνώριμο, τον Μίλος Βούγιανιτς.
Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν ανανεώνει την συνεργασία με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους, σε συνδυασμό με την ανάγκη των πρασίνων για έναν παίκτη στα γκαρντ αλλά και την πιθανή αποχώρηση του Σερμαντίνι (ανοίγει θέση κοινοτικού), φουντώνουν τα σενάρια περί ενίσχυσης στους κοντούς με έναν… παλιό γνώριμο.
Ο λόγος για τον σέρβο γκαρντ Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος πέρα από το γεγονός ότι αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος, θεωρείται ως μία καλή και… γνωστή περίπτωση.
Ο 30άχρονος είχε αγωνιστεί στο Τριφύλλι την σεζόν 2006/07, όταν ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το triple crown (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Euroleague), ενώ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μούρθια (17,7 πόντους, 78,8% στις βολές, 55,1% στα δίποντα και 33,8% στα τρίποντα, 2,4 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026



