Τα είπαν Μαρινάκης – Πατέρας για τη διαιτησία
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα τη Δευτέρα το βράδυ, έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη διαιτησία. Οι δύο άντρες μίλησαν για περίπου τρεις ώρες για τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στο θέμα της διαιτησίας.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα τη Δευτέρα το βράδυ, έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στη διαιτησία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως των Σπορ» οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του Μαρινάκη και μίλησαν για περίπου τρεις ώρες για τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στο θέμα της διαιτησίας.
Ο Πατέρας είχε εκφράσει τη διάθεση με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM τη Δευτέρα, να συνταχθεί με το μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού για την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί τη Δευτέρα και με τον Πιλάβιο στον οποίο επεσήμανε τη σκληρή στάση που θα κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο μέλλον σε περιπτώσεις ανάλογες του Δαλούκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρώτη πανσέληνος 2026: Πότε έρχεται το «Φεγγάρι του Λύκου»
- Αλέξης Τσίπρας: Καλή Χρονιά με φόντο την «Ιθάκη»
- Σέρρες: Νέα στοιχεία πίσω από την εξαφάνιση του πυροσβέστη – Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: Οι ευχές της για το νέο έτος (vid)
- Ουκρανία: Ποιος ελέγχει τι στο τέλος του 2025 – Τα μεγάλα «αγκάθια» για την ειρηνευτική συμφωνία
- Βασίλισσα Καμίλα: «Τον χτύπησα στα γεννητικά όργανα» – Η έμφυλη βία και η τριπλή δολοφονία που τη στοιχειώνει



