Με τις ευλογίες του Πατριάρχη o ΠΑΟΚ στο «Σαράτσογλου»
Mε τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Φενέρμπαχτσε στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League.
Mε τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Φενέρμπαχτσε στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League.
Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης μαζί με μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν τα Φανάρι και συνάντησαν τον Πατριάρχη, προκειμένου να πάρουν την ευχή του.
«Συγκινούμαι κάθε φορά, που έρχομαι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και θυμάμαι την μεγαλειώδη γιορτή για τα 80 χρόνια του συλλόγου, που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη και είχα παραστεί.
Να είστε πάντα καλά, να έχετε καλή επιτυχία στο σημερινό παιχνίδι και να μεταφέρετε τις ευχές μου σε όλους τους αθλητές του ΠΑΟΚ» τόνισε από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»
- Σέμνη Καρούζου: Ένα μικρό «ευχαριστώ» διά χειρός Μανόλη Ανδρόνικου
- Νιγηρία: Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας οργάνων μετά από φρικιαστική ανακάλυψη σε αστυνομική έφοδο


