Πρεμιέρα στο Παρίσι για το ανανεωμένο Mazda2
Στη γαλλική πρωτεύουσα θα δείξει το νέο του πρόσωπο το ιαπωνικό supermini που ανανεώνεται και επί της ουσίας, χαρη σε μια σειρά αναβαθμίσεων σε κινητήρες και πλαίσιο που ακονίζουν τόσο τα οικολογικά όσο και τα οδηγικά του χαρακτηριστικά.
Στην διεθνή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης εκδοχής του ιαπωνικού supermini που εκτός της αισθητικής ανανέωσης, υπόσχεται βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Αν και η ανακοίνωση που συνοδεύει την μία και μοναδική εικόνα του νέου Mazda2 είναι ιδιαίτερα λακωνική, η ιαπωνική φίρμα προαναγγέλλει την αναβάθμιση όλων των κινητήρων του ιαπωνικού supermini ώστε να συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές EURO V που θα ισχύσουν από του χρόνου για όλα τα καινούρια αυτοκίνητα.
Επιπλέον, το Mazda2 θα επωφεληθεί από μια σειρά τροποποιήσεων σε πλαίσιο και ανάρτηση με σκοπό την αναβάθμιση της παρεχόμενης άνεσης. Παράλληλα, για πρώτη φορά στην ιστορία του ιαπωνικού supermini θα υπάρξει και μία έκδοση με αυτόματο κιβώτιο.
Επιπλέον, η Mazda δεσμεύεται να μην περιορίσει την αισθητική ανανέωση του supermini μοντέλου της στην εξωτερική του εμφάνιση που πλέον αποκτά τα γνώριμα σχεδιαστικά στοιχεία της φίρμας, αλλά να την επεκτείνει και στο θάλαμο επιβατών με την αισθητή αναβάθμιση του.
Το νέο Mazda2 θα πλαισιώσουν τα Mazda5 και Mazda3 τα οποία θα εγκαινιάσουν τον αναβαθμισμένο πετρελαιοκινητήρα της ιαπωνικής φίρμας MZ-CD 1.6 ο οποίος αν και ισχυρότερος προσφέρει περισσότερη οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2.
auto.in.gr
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –
- Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
- Athens Airport Traffic Resilient Despite Middle East Turmoil
- Δημοσκόπηση: Η λέξη «συγκάλυψη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση λένε 7 στους 10 – Χάνει έδαφος από το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κλέβει ένα Grammy και λεηλατεί μια έπαυλη με τις φίλες της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442