
Αποδοκιμάστηκε στο ΟΑΚΑ ο Σπανούλης
Την πρώτη του επαφή με οπαδούς του Παναθηναϊκού ύστερα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε ο Βασίλης Σπανούλης, που αποδοκιμάστηκε έντονα πριν ξεκινήσει το φιλικό της εθνικής με τον Καναδά.
Την πρώτη του επαφή με οπαδούς του Παναθηναϊκού ύστερα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε ο Βασίλης Σπανούλης, που αποδοκιμάστηκε έντονα πριν ξεκινήσει το φιλικό της εθνικής με τον Καναδά.
Ο Θεσσαλός γκαρντ επέστρεψε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό για τον «αιώνιο» αντίπαλο και περίπου 15 οπαδοί του «τριφυλλιού» του ετοίμασαν… θερμή υποδοχή αφού έλαβαν θέση πίσω από τον πάγκο της Εθνικής και τον αποδοκίμασαν έντονα κατά την είσοδό του στο παρκέ αλλά και την ώρα της παρουσίασης των ομάδων.
Στη συνέχεια του κούνησαν χαρτονομίσματα ενώ φώναξαν και κάποια συνθήματα εις βάρος του πριν αποχωρήσουν από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Έξι συλλήψεις για κλοπές μέσα σε 24 ώρες
- Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 1-2: Ήττα-σοκ για τους «κανονιέρηδες»
- Αταλάντη: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα – Διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο
- Ανδρουλάκης: Επανεκκίνηση. Μαζί να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας, της προοπτικής και των πολλών ευκαιριών
- Διαμαρτυρία-έπος από τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ: «Να μην αγοράσει κανείς λουκάνικα και μπύρες»
- Η εποχή της αντι-φιλοδοξίας: Γιατί σταματήσαμε να ζούμε για να δουλεύουμε

