Μετάλλια από Αραούζου και Λυμπερτά στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης
Με το... καλημέρα ήρθαν τα μετάλλια για την ελληνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης. Η Κέλλυ Αραούζου και η Μαριάννα Λυμπερτά κατέκτησαν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα, στα 5 χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης.
Με το… καλημέρα ήρθαν τα μετάλλια για την ελληνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης. Η Κέλλυ Αραούζου και η Μαριάννα Λυμπερτά κατέκτησαν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα, στα 5 χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης.
Η Κέλλυ Αραούζου τερμάτισε σε 1:02.37, ενώ ακολούθησε η Μαριάννα Λυμπερτά, η οποία κάλυψε την απόσταση σε 1:02.41.
Ο προπονητής της Μαριάννας Λυμπερτά, Μίλτος Κανελλόπουλος, δήλωσε:
«Είναι μια σπουδαία μέρα. Μπράβο στα κορίτσια. Τα πήγαν πάρα πολύ καλά και έδειξαν πως με σκληρή δουλειά όλα τα καταφέρνουν. Είναι μεγάλη δικαίωση για τη Μαριάννα. Η Ελλάδα έχει δυο αθλήτριες στο βάθρο. Αυτό λέει πολλά».
Οι οκτώ πρώτες στα 5 χλμ:
1.Εκατερίνα Σελιβέρστοβα (Ρωσία) 1 ώρα 02.34.7
2.Κέλυ Αραούζου (Ελλάδα) 1 ώρα 02.37.3
3.Μαριάννα Λυμπερτά (Ελλάδα) 1 ώρα 02.41.3
4.Γιάνα Πετσάνοβα (Τσεχία) 1 ώρα 02.55.4
5.Ναντίν Ρέιτσερτ (Γερμανία) 1 ώρα 03.12.1
6.Αλις Φράνκο (Ιταλία) 1 ώρα 03.20.8
7.Γιουρέμα Ρεκουένα (Ισπανία) 1 ώρα 03.58.6
8.Αννα Γκούσεβα (Ρωσία) 1 ώρα 04.10.7
ΑΠΕ,www.sport.gr
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης



