Στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων η Λάρισα με τον Ταλ
Στην Λάρισα βρίσκεται από την Κυριακή ο Ιμπραήμ Ταλ προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση των «βυσσινί» τη μεταγραφή του στην ομάδα του Κάμπου. Ο 29χρονος διεθνής Σενεγαλέζος αμυντικός είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και μπορεί να αγωνισθεί ως στόπερ, αλλά και δεξί μπακ.
Στην Λάρισα βρίσκεται από την Κυριακή ο Ιμπραήμ Ταλ προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση των «βυσσινί» τη μεταγραφή του στην ομάδα του Κάμπου.
Ο 29χρονος διεθνής Σενεγαλέζος αμυντικός είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και μπορεί να αγωνισθεί ως στόπερ, αλλά και δεξί μπακ. Ο Ταλ έμεινε ελεύθερος από την Ναντ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Χαρτς και στην Σοσό.
Το μεσημέρι ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο προπονητικό κέντρο στα Δέντρα αλλά και στον νέο γήπεδο στον Πυρήνα Β’, όσο και στην πόλη της Λάρισας αποκομίζοντας τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του θετικές εντυπώσεις.
Κατόπιν θα έχει συζητήσεις με τον Γιάννη Παπακώστα, αλλά και τους διοικούντες και εφόσον ικανοποιηθεί από όλες τις πλευρές, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΛ.
Αλλωστε, μετά την αποπομπή του Μιχάλη Μπουκουβάλα όλοι στην ΑΕΛ βρίσκονται εν αναμονή της εύρεσης του αντικαταστάτη του με τον Σενεγαλέζο να είναι το πρώτο φαβορί.
www.sport.gr
- Ουκρανία: Πράσινο φως από το ΕΚ για το δάνειο 90 δισ. – Στις αρχές της άνοιξης η πρώτη δόση
- Χαλάνδρι: «Λες και είμαστε αγροτικές φυλακές» – Νέες καταγγελίες για την καθηγήτρια που έσβηνε απουσίες σε μαθητές
- Άρης: Εκτός και με τον Βόλο ο Γαλανόπουλος
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»

