Μετά την Παλέρμο, ενδιαφέρον και της Ουντινέζε για Γκέντσογλου
Οι σκάουτερ της Ουντινέζε φαίνεται πως έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στην ελληνική αγορά και έπειτα από την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη από τον Ατρόμητο, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Σάββα Γκέντσογλου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ένωσης και έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή.
Οι σκάουτερ της Ουντινέζε φαίνεται πως έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στην ελληνική αγορά και έπειτα από την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη από τον Ατρόμητο, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Σάββα Γκέντσογλου της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ένωσης και έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή.
Θυμίζουμε, πάντως, πως η ΑΕΚ είχε δεχθεί πρόταση για δανεισμό (με οψιόν αγοράς που θα έφτανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ) του 20χρονου άσου από την Παλέρμο και την είχε απορρίψει.
Αν, όμως, η Ουντινέζε θέλει να αγοράσει τον παίκτη και όχι να τον αποκτήσει με μορφή δανεισμού, τότε μπορεί και οι άνθρωποι της ΑΕΚ να το ξανασκεφτούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Oι λεπτομέρειες για το «χρυσό» deal του Παναθηναϊκού με τον Χέιζ-Ντέιβις
- Γιώργος Μαζωνάκης: Πότε παίρνει εξιτήριο – γιατί έχει προστασία έξω από το δωμάτιο του
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα τρία άτομα για τη δολοφονία 40χρονου
- Πόλο: Τη Δευτέρα η κλήρωση του Ολυμπιακού
- Live: Ένταση με το καλημέρα στη Βουλή για τις ΣΣΕ στη σκιά των αποκαλύψεων για Παναγόπουλο
- Τσικνοπέμπτη χωρίς delivery: Απεργία στην efood


