Εργατικό ατύχημα στα διυλιστήρια Ασπροπύργου
Δύτης έχασε τη ζωή του σήμερα, στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των Ελληνικών Πετρελαίων, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού ανοιχτής δεξαμενής γλυκού νερού, με μέγιστο βάθος τρία μέτρα, που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση νερού ψύξης.
Δύτης έχασε τη ζωή του σήμερα, στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των Ελληνικών Πετρελαίων, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού ανοιχτής δεξαμενής γλυκού νερού, με μέγιστο βάθος τρία μέτρα, που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση νερού ψύξης.
Ο δύτης, που εργαζόταν σε εργολάβο των ΕΛΠΕ, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Οι υπηρεσίες του διυλιστηρίου παρείχαν ιατρική βοήθεια και τον μετέφεραν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τα ΕΛΠΕ ο θανών ήταν ιδιαίτερα έμπειρος δύτης, ενώ τα αίτια του συμβάντος εξετάζονται και αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Η εταιρεία εκφράζει τη βαθιά της λύπη, τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στους οικείους του θανόντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γιατί σπεύδουν στο «Gerald R. Ford» οκτώ αμερικανοί ντετέκτιβ
- Η τέχνη μέσα στη δίνη του πολέμου: Μνήμη, μαρτυρία και σύμβολα επιβίωσης
- Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη: Γιατί δεν ακολουθούμε τις συμβουλές που δίνουμε;
- Λύσεις out of the box για την ενεργειακή κρίση: Εβδομάδα 4 ημερών,τηλεργασία, κατάργηση της γραβάτας
- Εμπλοκή με τις 600 «έξυπνες» κάμερες στα λεωφορεία
- Φυλακές Κορυδαλλού: Το συμβόλαιο θανάτου και οι σκιές
- Η Σόντα Ράιμς για την απουσία του Έρικ Ντέιν στο In Memoriam των Όσκαρ
- Τριπλάσια πλέον στην Ελλάδα τα 3 μικρόβια που κανένα αντιβιοτικό δεν σταματά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442