2

Τη φανέλα του Πανιωνίου θα φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Ο 27χρονος μέσος ανανέωσε ως τις 30 Ιουνίου 2011 το συμβόλαιό του με τη «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, το οποίο έληγε φέτος το καλοκαίρι.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γουνδουλάκης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα παραμείνω στην ομάδα και ευχαριστώ το Θεό για αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν είμαι ικανοποιημένος με τα τελευταία αποτελέσματα.

»Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

»Ευχαριστώ τον κ. Τσακίρη που είδε και εκτίμησε την προσπάθεια που κάνω για την ομάδα μέσα στο γήπεδο και ελπίζω να τον ανταμείψω με ακόμα καλύτερη παρουσία για το νέο συμβόλαιο που μου πρόσφερε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ