Κρίσιμη σύσκεψη στη Βέροια
Αυξάνονται τα μπλόκα των αγροτών, σε διάλογο καλεί η κυβέρνηση Ολοένα και περισσότερα σημεία αποκλείουν οι αγρότες, ενώ η κυβέρνηση εξακολουθεί να τους καλεί σε διάλογο στις 25 και 26 Ιανουαρίου στο Ζάππειο. Μπλόκα στο συνοριακό σταθμό Προμαχώνα, τους κόμβους Στρυμονικού, Κερδυλλίων, Νίκαιας, Αλαμάνας, Κάστρου, Ελάτειας. Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν οι παραγωγοί Πελοποννήσου και Κρήτης.
Αυξάνονται τα μπλόκα των αγροτών, σε διάλογο καλεί η κυβέρνηση
Ολοένα και περισσότερα σημεία αποκλείουν οι αγρότες, ενώ η κυβέρνηση εξακολουθεί να τους καλεί σε διάλογο στις 25 και 26 Ιανουαρίου στο Ζάππειο. Μπλόκα στο συνοριακό σταθμό Προμαχώνα, τους κόμβους Στρυμονικού, Κερδυλλίων, Νίκαιας, Αλαμάνας, Κάστρου, Ελάτειας. Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν οι παραγωγοί Πελοποννήσου και Κρήτης.
- Η Βαλένθια θα διεκδικήσει μόνιμη άδεια στη Euroleague
- Χανταϊός: Η Αυστραλία επαναπατρίζει πολίτες της με αεροσκάφος από το Hondius – Νοσεί και Αμερικανός επιβάτης
- Χανταϊός: Ο χρόνος επώασης του ιού μπορεί να φτάσει τις 45 ημέρες – Τι λένε Βασιλακόπουλος και Μαγιορκίνης
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι
- Δύο νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442