Ταινίες επιστημονικής φαντασίας «ψηφίζουν» οι Αμερικανοί παραγωγοί
Το Αβαταρ, το Σταρ Τρεκ και το District 9 είναι οι τρεις από τις ταινίες που επέλεξε το Σωματείο Παραγωγών των ΗΠΑ ως υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης ταινίας.
2
Το Αβαταρ, το Σταρ Τρεκ και το District 9 είναι οι τρεις από τις ταινίες που επέλεξε το Σωματείο Παραγωγών των ΗΠΑ ως υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης ταινίας.
Τη λίστα συμπληρώνουν το Up της Pixar, οι Αδωξοι Μπάστερδη του Κ.Ταραντίνο, το Up in the Air με τον Τζορτζ Κλούνι, το Hurt Locker, το Precious, το Μια Κάποια Εκπαίδευση και το Invictus του Κ.Ίστγουντ με τον Μόργκαν Φρίμαν.
Τα δύο τελευταία χρόνια ο νικητής του βραβείου καλύτερης ταινίας του Σωματείου Αμερικανών Παραγωγών έχει κερδίσει και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.
Τα βραβεία θα απονεμηθούν στις 24 Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση





