Ο Σαμ Μέντες φημολογείται ότι θα σκηνοθετήσει τον νέο Τζέιμς Μποντ
Σε συνομιλίες για να σκηνοθετήσει την 23η ταινία Τζέιμς Μποντ με τον Ντάνιελ Κρεγκ για τρίτη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται ότι βρίσκεται ο Βρετανός σκηνοθέτης, Σαμ Μέντες. Προϋπόθεση, βέβαια, είναι η άμεση επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το στούντιο MGM που κατέχει τα δικαιώματα του Μποντ.
2
Σε συνομιλίες για να σκηνοθετήσει την 23η ταινία Τζέιμς Μποντ με τον Ντάνιελ Κρεγκ για τρίτη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται ότι βρίσκεται ο Βρετανός σκηνοθέτης, Σαμ Μέντες.
Η MGM, που κατέχει σήμερα τα δικαιώματα του Μποντ, βρίσκεται σε διαπραγμετεύσεις για πώληση, με αντίπαλες αυτοκρατορίες μέσων ενημέρωσης όπως οι Time Warner, News Corp και Lionsgate.
Την προηγούμενη ταινία της σειράς, «Quantum of Solace» είχε σκηνοθετήσει ο Ελβετός Μαρκ Φόρστερ και σημείωσε εισπράξεις 586 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως το 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων 10 μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε αυτοκίνητα και τα πουλούσε
- Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε»
- Αυστρία: Σε εξέλιξη η δίκη του αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών που κατηγορείται για ρωσική κατασκοπεία
- Βέλγιο: Έξι τραυματίες στην Αμβέρσα σε επίθεση με μαχαίρι – Οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση
- Mασκ: Ντεμπούτο στο Νταβός υποσχόμενος ρομπότ για όλους
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της




