Πλεονέκτημα 10 δευτερολέπτων «κερδίζει» ο Πιστόριους από τα προσθετικά μέλη
Μια νέα μελέτη είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία τα προσθετικά μέλη που χρησιμοποιεί του δίνουν έναν... αέρα 10 δευτερολέπτων σε έναν αγώνα 400μ. Σύμφωνα με τον ερευνητή Πέτερ Γουέιαντ του «Southern Methodist University» ο Πιστορίους μπορεί να καλύψει την απόσταση των 400μ. κατά 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα σε σύγκριση με έναν αρτιμελή αθλητή.
89
Μια νέα μελέτη είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία τα προσθετικά μέλη που χρησιμοποιεί του δίνουν έναν… αέρα 10 δευτερολέπτων σε έναν αγώνα 400μ.
Σύμφωνα με τον ερευνητή Πέτερ Γουέιαντ του «Southern Methodist University» ο Πιστορίους μπορεί να καλύψει την απόσταση των 400μ. κατά 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα σε σύγκριση με έναν αρτιμελή αθλητή.
Να θυμίσουμε ότι η IAAF βασιζόμενη σε κάποια τεστ του γερμανού καθηγητή Μπρούγκεμαν είχε απαγορέψει στον Πιστόριους να αγωνίζεται απέναντι αρτιμελείς αθλητές, αλλά η απόφαση αυτή ανατράπηκε από το CAS τον Μάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης μετά την ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά – Οι αναφορές σε «επαγγελματίες ανησυχούντες»
- Οικονομικό σοκ για την Ίντερ: Απώλειες σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από τον πρόωρο αποκλεισμό
- Μπάφαλο: Τυφλός πρόσφυγας από τη Μιανμάρ πεθαίνει μετά την εγκατάλειψή του από τη Συνοριακή Φρουρά
- Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά σε κάδο του νοσοκομείου
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: 252 ντοκιμαντέρ και διεθνείς πρεμιέρες σε 11 μέρες
- Καλογηράτος: Η Capital Clean Energy Carriers έχει οικοδομήσει ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική αγορά






