102

Το επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και τον Γιώργο Κασναφέρη μπήκε στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας και έτσι ο βετεράνος άσος θα ενισχύσει την Ξάνθη στο «γειτονικό» ντέρμπι με την Καβάλα. 

Ο Γιάννης Μαντζουράκης, ποντάρει πολλά στον ηγετικό χαρακτήρα του Βραζιλιάνου και θα του δώσει φανέλα βασικού, με σκοπό οι «ακρίτες» να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στα ευχάριστα για τον «Ρουμάνο», είναι πως και ο Μαρσελίνιο, που είχε τραυματιστεί ελαφρά στο ματς με την Λάρισα επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς και λογικά θα ξεκινήσει και αυτός στην αρχική ενδεκάδα.

Για πρώτη φορά σε αποστολή των θρακιωτών σε επίσημο παιχνίδι συμπεριλήφθηκε ο Γιάροσλαβ Κόλμπας.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Κουκιέλκα, που θα μεταβεί στο εξωτερικό τις επόμενες μέρες για εξετάσεις στο γόνατο.

Οι 20 παίκτες που επιλέχθηκαν από τον προπονητή της Ξάνθης είναι οι: Παπαδημητρίου, Λουτσιάνο, Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Βάλλας, Τζιωρτζιόπουλος, Ριζογιάννης, Σταθάκης, Γκσπούρνιγκ, Τζάκι, Κιντάνα, Πόι, Στρμπα, Στίβαρ, Φλίσκας, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Φαμπιανέζι, Κόλμπας και Βασιλακάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ