Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Προκεχωρημένο φυλάκιο αντίστασης το ΚΚΕ, λέει η Αλέκα Παπαρήγα

Προκεχωρημένο φυλάκιο αντίστασης το ΚΚΕ, λέει η Αλέκα Παπαρήγα

«Προκεχωρημένο φυλάκιο της αντίστασης και της αντεπίθεσης» χαρακτήρισε το ΚΚΕ η Αλ.Παπαρήγα. Επισήμανε ότι «οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επιχειρηματίες και η φτωχή αγροτιά είναι πια για τα καλά υποψιασμένοι ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι η κυβερνητική καρέκλα».

38

«Προκεχωρημένο φυλάκιο της αντίστασης και της αντεπίθεσης» χαρακτήρισε το ΚΚΕ η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Επισήμανε ότι «οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επιχειρηματίες και η φτωχή αγροτιά, που υποφέρουν, είναι πια για τα καλά υποψιασμένοι ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι η κυβερνητική καρέκλα».

Η κ. Παπαρήγα κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν αναλογιζόμενοι το εξής: «Είτε έχουμε κυβέρνηση της ΝΔ, είτε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είτε ο ένας είναι αξιωματική αντιπολίτευση είτε ο άλλος, θα ξεχάσουν εντελώς τα χρυσοποίκιλτα συνθήματά τους περί τόλμης και γενναιότητας, περί πράσινης ανάπτυξης και θα πέσουν κυριολεκτικά πάνω στα εργασιακά, ασφαλιστικά στα γενικότερα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων».

«Την επόμενη μέρα χρειάζεται να υπάρχει κάτι πιο σταθερό και σίγουρο. Ένας λαός δυνατός, κίνημα δυνατό. Αποφασιστική προϋπόθεση, η μοναδική σήμερα, είναι να βγει από την κάλπη δυνατό ΚΚΕ, γιατί έτσι μπορούμε να τους δυσκολέψουμε στα μέτρα που θα πάρουν» συμπλήρωσε η κ. Παπαρήγα.

Αναφορικά με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ τόνισε: «Εμείς είμαστε ήδη σχεδόν έτοιμοι στα ψηφοδέλτια και τα ψηφοδέλτιά μας είναι καθαρά, από ανθρώπους οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν και μέχρι σήμερα. Είναι ψηφοδέλτια που εκφράζουν τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα του Κόμματος.

» Τη μάχη θα τη δώσουν οι πάντες, όλοι και όλες. Όλα τα μέλη του Κόμματος, οι φίλοι, οι οπαδοί, οι άνθρωποι εκείνοι που μπορεί να έχουν και διαφορετικές απόψεις με εμάς, αλλά καταλαβαίνουν ότι το προκεχωρημένο φυλάκιο της αντίστασης και της αντεπίθεσης είναι σήμερα στο πολιτικό επίπεδο το ΚΚΕ» κατέληξε ο κ. Παπαρήγα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο