Ένα στάδιο… δώρο στο όνομα της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Κάστερ Σεμένια
Οι νοτιοαφρικανοί έχουν πάρει... πατριωτικά όλο αυτό το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Παγκόσμια πρωταθλήτριά τους στα 800μ., Κάστερ Σεμένια γι αυτό και προσπαθούν να δείξουν με κάθε τρόπο τη λατρεία τους, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στην 18άχρονη αθλήτρια. Ο δήμαρχος σε μια περιοχή κοντά στην γεννέτειρα πόλη της Σεμένια αποφάσισε να δώσει το όνομά της σε ένα καινούργιο στάδιο που έχει χτιστεί.
89
Οι νοτιοαφρικανοί έχουν πάρει… πατριωτικά όλο αυτό το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Παγκόσμια πρωταθλήτριά τους στα 800μ., Κάστερ Σεμένια γι αυτό και προσπαθούν να δείξουν με κάθε τρόπο τη λατρεία τους, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στην 18άχρονη αθλήτρια.
Ο δήμαρχος σε μια περιοχή κοντά στην γεννέτειρα πόλη της Σεμένια αποφάσισε να δώσει το όνομά της σε ένα καινούργιο στάδιο που έχει χτιστεί.
«Ήταν άδικος ο τρόπος που της συμπεριφέρθηκαν. Την εξευτέλισαν…»,τόνισε ο δήμαρχος Μοταλέιν Μονακέντι, ο οποίος θα ονομάσει το στάδιο «Κάστερ Σεμένια», και συμπλήρωσε: «Μεγάλωσε σαν κορίτσι και τώρα είναι γυναίκα», υπογράμμισε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία στίβου της Ν. Αφρικής έχει απαγορέψει στην 18άχρονη αθλήτρια να δίνει συνεντεύξεις σε οποιοδήποτε Μέσο, εξαιτίας του θέματος που έχει δημιουργηθεί με τα αποτελέσματα του γενετικού τεστ στο οποίο έχει υποβληθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Volkswagen στην κούρσα των ρομποταξί
- Αφγανιστάν: Αεροπορικές επιδρομές του Πακιστάν στην πρωτεύουσα Καμπούλ και άλλες περιοχές
- Στα αζήτητα η Armani – Πόσο κοντά είναι σε πώληση μετοχών;
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι






