Βασίλης Πακακωνσταντίνου και Μπάμπης Στόκας στο Θέατρο Γης
Με μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι η Θεσσαλονίκη. Την τελευταία ημέρα της εποχής, στις 31 Αυγούστου, το Θέατρο Γης υποδέχεται τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Μπάμπη Στόκα.
43
Με μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι η Θεσσαλονίκη. Την τελευταία ημέρα της εποχής, στις 31 Αυγούστου, το Θέατρο Γης υποδέχεται τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Μπάμπη Στόκα.
Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και υπόσχονται στο κοινό μία ανεπανάληπτη βραδιά, γεμάτη από παλιές και νεώτερες επιτυχίες τους.
Εισιτήρια (20 ευρώ) προπωλούνται στο Ταμείο του Δήμου στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο δισκοπωλείο Metropolis (Τσιμισκή 33) και στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ.
Ώρα έναρξης της συναυλίας: 21:30
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Προσβλητική η αφωνία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Κράτος επιτελικό στη συγκάλυψη»
- «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο
- Δίχτυα προστασίας από μέδουσες σε επτά δήμους της Στερεάς Ελλάδας
- Mercosur: Η Λάιεν εφαρμόζει τη συμφωνία παρά το ότι πάγωσε στο Ευρωκοινοβούλιο
- Το σενάριο γράφτηκε σε 3 μέρες, η προετοιμασία κράτησε μήνες: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τα γυρίσματα του Rocky πριν από πέντε δεκαετίες
- «Τιτανομαχία» Ρεάλ Σίτι και ματσάρες στους «16» του Champions League – Ο δρόμος ως τον τελικό



