Θαλασσινός, Κανά, Μαχαιρίτσας και Μπρέγκοβιτς στα «Θέρμης Δρώμενα»
Παντελής Θαλασσινός, Μελίνα Κανά, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γκόραν Μπρέγκοβιτς συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θέρμης. Τα «Θέρμης Δρώμενα», με πλήθος άλλων εκδηλώσεων, ξεκινούν στις 20 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 12 Σεπτεμβρίου.
43
Παντελής Θαλασσινός, Μελίνα Κανά, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γκόραν Μπρέγκοβιτς συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θέρμης.
Τα «Θέρμης Δρώμενα», στο Φράγμα της Θέρμης,ξεκινούν στις 20 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 12 Σεπτεμβρίου.
Οι εκδηλώσεις δεν εξαντλούνται στην απλή διοργάνωση μιας σειράς συναυλιών. Φιλοδοξία της δημοτικής αρχής είναι κάθε γωνιά του δήμου να μετατραπεί σε εστία παραγωγής πολιτισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τις συναυλίες, διοργανώνονται γιορτή σταφυλιού στο Νέο Ρύσιο, με όμορφες λαϊκές στιγμές και παραδοσιακά χορευτικά, παραστάσεις Καραγκιόζη, αφιερωμένες στον Ευγένιο Σπαθάρη, γιορτή νεολαίας με φεστιβάλ γκράφιτι και διαγωνισμό συγκροτημάτων, καθώς και θεατρικές παραστάσεις.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οταν τα γκαράζ μετατρέπονται σε αποθήκες
- Σχεδόν όλη η Ευρώπη εντός του βεληνεκούς της Τεχεράνης
- Αλαλούμ με τα «μπλοκάκια» στα λεωφορεία
- Πρέπει να γελάς κάθε μέρα που μπορείς: Η φιλοσοφία της Ρις Γουίδερσπουν για τα 50ά γενέθλιά της
- Κριτική και υπονόμευση: Έτσι αντιδρούν οι ναρκισσιστές
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πίσω από τις λέξεις του Τραμπ – «Παιχνίδι» καθυστερήσεων πριν «κοπεί το σχοινί»







