Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Ζαν Μορό στην Επίδαυρο
Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Ζαν Μορό οδήγησαν στην ακύρωση των παραστάσεων του Αμος Γκιτάι Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους, που επρόκειτο να φιλοξενήσει η Επίδαυρος το διήμερο 24-25 Ιουλίου.
43
Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Ζαν Μορό οδήγησαν στην ακύρωση των παραστάσεων του Αμος Γκιτάι Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους, που επρόκειτο να φιλοξενήσει η Επίδαυρος το διήμερο 24-25 Ιουλίου.
Από το Ελληνικό Φεστιβάλ αρχικά ανακοινώθηκε πως η παράσταση θα ανέβαινε μόνο το Σάββατο, 25 Ιουλίου. Ωστόσο, η ωτίτιδα και η φαρυγγίτιδα που ταλαιπωρούν τη διάσημη ηθοποιό οδήγησαν στην ακύρωση και των δύο παραστάσεων.
Η Ζαν Μορό ήταν η βασική αφηγήτρια και η «φωνή» του συγγραφέα του «Πολέμου» Φλάβιου Ιώσηπου.
Οι συμπαραγωγοί της παράστασης (Φεστιβάλ Barcelona Grec, Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κωνσταντινούπολης, Φεστιβάλ Αβινιόν, Od&233;on-Th&233;atre de l’ Europe ) αναμένεται να αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες για το εάν θα οριστούν νέες ημερομηνίες.
Η ακύρωση της παράσταση αποτελεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα για το Φεστιβάλ καθώς για δύο ημέρες το αρχαίο θέατρο θα μείνει άδειο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: Το πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού τον Μάρτιο
- Λουτράκι: Προσπάθησε να σώσει τον φίλο του και μαχαιρώθηκε θανάσιμα o 17χρονος – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία
- Σουηδία: Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, στην περίπτωση ενός πολέμου
- Ναυάγιο στη Χίο: Πέντε συλλήψεις για κυκλώμα διακινητών στην Τουρκία που σχετίζονται με την πολύνεκρη τραγωδία
- Πελεγκρίνι: «Μου αρέσει να διαχειρίζομαι μια ομάδα που αγωνίζεται και στις τρεις διοργανώσεις»
- Έδωσε τελικά ο Μικ Τζάγκερ «την ευχή του» και τη μουσική του στην Μελάνια Τραμπ για το ντοκιμαντέρ της;



