89

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα της μεταγραφής του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στην Μπρίστολ Σίτι. Επί του παρόντος, επικρατεί η εκτίμηση ότι οι πιθανότητες παραχώρησης του 24χρονου κεντρικού αμυντικού είναι αρκετές, δεδομένης της ικανοποίησης που υπάρχει στην Αγγλική ομάδα για το ποδοσφαιρικό ποιόν του παίκτη.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί στη διάρκεια της ημέρας και ανάλογα με την εμφάνιση του Παπαζαχαρία στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγιαξ.

Ο έλληνας ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε σε ολόκληρο το 90πτο στη πρόσφατη φιλική αναμέτρηση με την Χέρεφορντ και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Είναι λογικό όμως, να επιδιώξει το τεχνικό επιτελείο της Μπρίστον Σίτι να τον «τεστάρει» απέναντι σε πιο ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι ο Αγιαξ.

Αναλόγως θα παρθεί η απόφαση και εφόσον ο Παπαζαχαρίας ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, τότε θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Ηρακλή για την παραχώρησή του.

Φημολογείται ότι οι Αγγλοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα ποσό περίπου στις 500.000 ευρώ, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πάντως ότι η πλευρά του παίκτη έχει συζητήσει ήδη με τους Αγγλους για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Κατά τα άλλα, τα δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τον Βόϊτσεχ Κοβαλέφσκι να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λοκομοτίβ Ροστόφ και μάλιστα αναφέρουν ότι ο πολωνός τερματοφύλακας είχε μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους επιτελείς της Ρώσικης ομάδας.

Ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες λέγοντας ότι «εγώ πήγα στη Ρωσία για διακοπές». Αναφέρεται επίσης ότι ενδιαφέρον για τον έμπειρο τερματοφύλακα έχει εκδηλώσει και η Βίσλα Κρακοβίας.

Στο νοσοκομείο ο Παπαστεργιανός

Σε νοσοκομείο στο Σάλτσμπουργκ διακομίστηκε την Τετάρτη ο Μανώλης Παπαστεργιανός, εξαιτίας του πυρετού που ανέβασε από τη στιγμή που έφτασε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Ηρακλής. Ο 22χρονος μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται την Πέμπτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr