89

«Βόμβα» με τον Φερνάντο Μοριέντες ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Χρυσικόπουλος βρίσκεται σε επαφή με τους αντιπροσώπους του Ισπανού διεθνούς επιθετικού ο οποίος είναι ελεύθερος και βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποσπάσει την θετική απάντηση του πρώην επιθετικού της Βαλένθια, της Μονακό και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση επιθετικού στον Ολυμπιακού και οι πειραιώτες πιστεύουν πως ο Φερνάντο Μοριέντες είναι ο άνθρωπος που θα ανεβάσει το επίπεδο της συγκεκριμένης γραμμής και αποτελεί το μεγάλο όνομα που επεδιώκουν να φέρουν στο Λιμάνι.

Οι επαφές του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τους εκπροσώπους του παίκτη έχουν ενταθεί από το πρωί της Τρίτηςκαι ο Ισπανός, με το πλούσιο βιογραφικό, φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο 19χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Γιόζι Αλτιντορ να αποτελούσε μία από τις πρώτες λύσεις και την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό πολλοί να την θεωρούσαν δεδομένη, αλλά οι ιθύνοντες των πειραιωτών δεν έπαψαν να αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος ανέλαβε να πείσει τους εκπροσώπους του Μοριέντες και φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Σε τέτοιο βαθμό που η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν αποκλείεται να αποτελεί θέμα ωρών.

Οι πληροφορίες πάντως που έρχονται από την Ισπανία αναφέρουν πως η μετακίνση του 33χρονου φορ στον Ολυμπιακό είναι σχεδόν τελειωμένη και ότι απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr