89

Μάχη «αιωνίων» στη Ρώμη, μεταξύ Λάτσιο και Ρόμα, όχι για βαθμούς ή κάποιον τίτλο, αλλά για τα μάτια του Χούλιο Κρουζ, που πρόσφατα απασχόλησε τον Παναθηναϊκό και βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Η περίπτωση του 34χρονου αργεντινού πάντως, απασχολεί πάντα και τις Νάπολι, Φιορεντίνα. Από την πλευρά της Ρόμα τώρα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εκτιμά ιδιαίτερα της ικανότητες του παίκτη και τον θέλει πολύ στην ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να πουληθεί κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς, έτσι ώστε να υπάρξει χώρος για τον Κρουζ.

Ο ιταλικός Τύπος μάλιστα, αναφέρει ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Μπαπτίστα, ο οποίος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από Μπεσίκτας, ομάδα του Κατάρ αλλά και από τον Παναθηναϊκό!

Την ίδια ώρα, στην Λάτσιο θεωρούν ότι ο Κρουζ μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που είναι πιθανό να αφήσει ο Γκόραν Πάντεφ.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Χόρχε Σίτερσπιλερ, τόνισε ότι η απόφαση του Κρουζ για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, δεν θα βασιστεί στο οικονομικό καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα είχε καταλήξει ήδη στον Παναθηναϊκό! «Η απόφαση του δεν θα βασιστεί στα χρήματα, διαφορετικά θα είχε πάει στον Παναθηναϊκό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ