Ο Βολτυράκης διάδοχος του Λούδη στον Πανιώνιο
Ο Μάκης Βολτυράκης αποτελεί τον διάδοχο του Κώστα Λούδη στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο του Πανιωνίου. Ο πρώην τεχνικός του Εθνικού Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 2005 και το πρωτάθλημα το 2006, διανύει τον έκτο χρόνο της προπονητικής καριέρας του και καλείται να συνεχίσει τις επιτυχίες του Κώστα Λούδη.
26
Ο Μάκης Βολτυράκης αποτελεί τον διάδοχο του Κώστα Λούδη στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο του Πανιωνίου.
Ο πρώην τεχνικός του Εθνικού Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 2005 και το πρωτάθλημα το 2006, διανύει τον έκτο χρόνο της προπονητικής καριέρας του και καλείται να συνεχίσει τις επιτυχίες του Κώστα Λούδη, ο οποίος οδήγησε τους «κυανέρυθρους» μια ανάσα από την κατάκτηση του LEN Trophy, αλλά και στην «παρθενική» παρουσία τους σε τελικό πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση του Πανιωνίου:
«O Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάκη Βολτυράκη, ως προπονητή της ανδρικής ομάδας πόλο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα




