Αποκλεισμός του Τσακμάκη στα ημιτελικά του C1 στο Νότιγχαμ
Στα ημιτελικά του μονού κανόε (C1) σταμάτησε η πορεία του Χρήστου Τσακμάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σλάλομ, που διεξήχθη στο Νότιγχαμ της Αγγλίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 16η θέση στα ημιτελικά (110.17) και δεν κατόρθωσε να προκριθεί στον τελικό, όπου πέρασαν οι πρώτοι μόνο 10 πρώτοι αθλητές.
102
Στα ημιτελικά του μονού κάνοε (C1) σταμάτησε η πορεία του Χρήστου Τσακμάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σλάλομ, που διεξήχθη στο Νότιγχαμ της Αγγλίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 16η θέση στα ημιτελικά (110.17) και δεν κατόρθωσε να προκριθεί στον τελικό, όπου πέρασαν οι πρώτοι 10 αθλητές.
«Δυστυχώς ο Χρήστος έκανε κάποια λάθη στις πόρτες 3, 4, 5, γεγονός που του κόστισε κάποιους βαθμούς ποινής» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής του σλάλομ, Ρομπέρτο Ντ Αντζελο, για να προσθέσει:
«Θα πρέπει να συνηθίσουμε το νέο σύστημα, καθώς πλέον δεν προστίθενται οι χρόνοι από τις δύο κούρσες αλλά απλώς επιλέγεται ο καλύτερος από τις δύο προσπάθειες.
»Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνουν τα παιδιά και στις δύο κούρσες το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Εντοπίσαμε κάποια λάθη και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις».
Στο ομαδικό Κ1 των ανδρών, τέλος, οι Πεσιέ, Γιαννόπουλος και Καλτσής κατέλαβαν την 14η θέση (114.33).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλυσίδα fast food χρησιμοποιεί ΑΙ για να παρακολουθεί πόσο «φιλικοί» είναι οι υπάλληλοι
- Tax Relief Eases Burden on Self-Employed and Vulnerable Groups
- Live: Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League
- Ευαγόρας Παλληκαρίδης: Ψάχνοντας για την λευτεριά
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Λεωφόρο το ματς της φάσης των «16»
- Φάμελλος: Προσβλητική η αφωνία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Κράτος επιτελικό στη συγκάλυψη»





