Αποκλεισμός για τρεις ελληνικές ομάδες στο μπιτς βόλεϊ
Με ήττες ξεκίνησαν και ταυτόχρονα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο μάστερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ της Ισπανίας οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στους προκριματικούς. Στον 1ο προκριματικό γύρο του τουρνουά, οι Παπαφωτίου/Παπαδοπούλου ηττήθηκαν από τις Ελβετίδες Κουν/Φόρερ, οι Ζουπάνης/Κοτσιλιάνος έχασαν από τους Γάλλους Σαλβέτι/Ντουγκρίπ, ενώ οι Γκανάς/Νιώπας ηττήθηκαν από τους Πολωνούς Καντζιόλα/Ζαλαμπκίεβιτς.
105
Με ήττες ξεκίνησαν και ταυτόχρονα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο μάστερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ της Ισπανίας οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στους προκριματικούς.
Συγκεκριμένα, στον 1ο προκριματικό γύρο του τουρνουά, οι Παπαφωτίου/Παπαδοπούλου ηττήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-17) από τις Ελβετίδες Κουν/Φόρερ, οι Ζουπάνης/Κοτσιλιάνος έχασαν με 2-0 από τους Γάλλους Σαλβέτι/Ντουγκρίπ (21-13, 21-18), ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Γκανά/Νιώπα, οι οποίοι ηττήθηκαν με 2-0 (21-19, 21-14) από τους Πολωνούς Καντζιόλα/Ζαλαμπκίεβιτς.
Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη θα ξεκινήσουν την Παρασκευή από το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νεκρή γυναίκα στη Γλυφάδα – Επέβαινα σε ΙΧ που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
- Το μακρύ χέρι των ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να επηρεάσει τη δίκη Λεπέν, λέει Γαλλίδα δικαστής
- Γαλλία: Το Ελιζέ διαψεύδει τον Τραμπ ότι έπεισε τον Μακρόν να αυξήσει τις τιμές των φαρμάκων
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ

