Ο Παναθηναϊκός στον τελικό κόντρα στην «Αρκούδα» με νίκη 84-82 επί του Ολυμπιακού
Ύστερα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που έκοβε την ανάσα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού 84-82 στον 2ο ημιτελικό της Ευρωλίγκα και πέρασε στον τελικό, όπου την Κυριακή θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τους «ερυθρόλευκους» να αστοχούν σε «χουκ» του Μπουρούση. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα με νίκη 82-78 θα υπερασπιστεί τον τίτλο της με την 4η συνεχόμενη φορά σε τελικό.
- To αφιέρωμα του in.gr
- Ανταπόκριση από το Βερολίνο
- Το blog των φιλάθλων
- Τζόνσον και Ρίβερς στο Ο2
105
Ύστερα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που έκοβε την ανάσα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού 84-82 στον 2ο ημιτελικό της Ευρωλίγκα και πέρασε στον τελικό, όπου την Κυριακή θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν την ευκαιρία για παράταση με άστοχο «χουκ» του Μπουρούση.
«Αρκούδα» στον τελικό με τα… δόντια του Σισκάουσκας
Ύστερα από έναν εκπληκτικό πρώτο ημιτελικό, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα με νίκη 82-78 και έγινε έτσι η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση, έχοντας την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της με την 4η συνεχόμενη φορά σε τελικό της Ευρωλίγκα.
Με εκπληκτική εμφάνιση του Σισκάουσκας (29π. 4/8 2π., 4/6 3π., 9/10 β.), οι Ρώσοι κατάφεραν να «λυγίσουν» τους Ισπανούς που είχαν την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι και το 33! Σιγά-σιγά όμως, η ΤΣΣΚΑ επέβαλε το ρυθμό της στην αρένα του «Ο2» του Βερολίνου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Μικρός τελικός (3/5, 18:00, ΣΚΑΪ)
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
Τελικός (3/5, 21:00, ΣΚΑΪ)
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
– To αφιέρωμα του in.gr
– Ανταπόκριση από το Βερολίνο
– Το blog των φιλάθλων
– Τζόνσον και Ρίβερς στο Ο2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του



