Ένα παιδί από τον Νικολά Σαρκοζί επιθυμεί η Κάρλα Μπρούνι
Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η Κάρλα Μπρούνι δηλώνει σε συνέντευξή της σε περιοδικό ότι θα επιθυμούσε να αποκτήσει με το σύζυγό της ένα παιδί ή, αν δεν είναι δυνατό, να υιοθετήσουν ένα. Το ζευγάρι έχει συνολικά τέσσερα παιδιά από προηγούμενους γάμους.
Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η Κάρλα Μπρούνι δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Madamme Figaro ότι θα επιθυμούσε να αποκτήσει με το σύζυγό της ένα παιδί ή, αν δεν είναι δυνατό, να υιοθετήσουν ένα.
Με τέσσερα παιδιά και για τους δύο από προηγούμνενους γάμους «δεν μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε παιδιά», δηλώνει, αλλά προσθέτει ότιο η ίδια θα επιθυμούσε ένα ή να υιοθετήσουν.
Η Κάρλα Μπρούνι, 41 ετών, έχει ήδη έναν επτάχρονο γιο από προηγούμενο γάμο ενώ ο Νικολά Σαρκοζί έχει τρεις γιους από δυό γάμους.
Στην ίδια συνέντευξη εθέσε τα σχέδια της για τη δημιουργία ιδρύματος για την επιμόρφωση των νέων.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.