Για επιστροφή στη σκηνή φαίνεται να ετοιμάζεται ο Μάικλ Τζάκσον
Ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζακσον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για περίπου 30 συναυλίες στο Λονδίνο το φετινό καλοκαίρι, δήλωσε το Σάββατο πηγή που πρόσκειται στις διαπραγματεύσεις. Αν η είδηση επιβεβαιωθεί, θα είναι οι πρώτες συναυλίες μετά τη δίκη του το 2005.
36
Ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζακσον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για περίπου 30 συναυλίες στο Λονδίνο το φετινό καλοκαίρι, δήλωσε το Σάββατο στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή που πρόσκειται στις διαπραγματεύσεις.
Ο τραγουδιστής του Thriller θα μπορούσε να εξασφαλίσει έως και 1,5 εκατομμύριο στερλίνες (1,7 εκατ. ευρώ) από κάθε συναυλία, μια σημαντική βοήθεια για να μπορέσει να πληρώσει το χρέη του, γράφουν σήμερα οι εφημερίδες Times, Sun και Daily Mail.
Αν επιβεβαιωθεί αυτή η σειρά συναυλιών, θα σημαδέψει την πρώτη σημαντική δουλειά του Μάικλ Τζακσον μετά την απαλλαγή του το 2005, στη δίκη όπου κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ενός αγοριού 13 ετών.
Τα εισιτήρια VIP μπορεί να πουληθούν έως και 1.000 λίρες και ο Μάικλ Τζάκσον μπορεί γι αυτή τη σειρά συναυλιών που πιθανώς να γίνουν στην O2, μιαν αίθουσα 20.000 θέσεων στο Λονδίνο, γράφει η Sun.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης
- ΚΚΕ για Φλωρίδη και Άρειο Πάγο: Αποδέχονται την de facto μετατροπή της δίκης σε «κεκλεισμένων των θυρών»
- ΣΥΡΙΖΑ: Άρρηκτα συνδεδεμένο με το «μηχανισμό» του Μεγάρου Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Άρης: Με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ ο Ρίτσαρντ Σιάο
- Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International με ευθύνη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Με φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητας απαντά η Βρετανία στην ενεργειακή κρίση




