Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Να κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια το σύνθημα του Σταματόπουλου

Να κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια το σύνθημα του Σταματόπουλου

Κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών βρίσκεται ο Πανιώνιος. Όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας Γιώτης Σταματόπουλος, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα ο 27χρονος Κοσταρικανός διεθνής επιθετικός της Σιόν, Αλβάρο Σαμπόριο και ο 25χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός Μάρτιν Λάτκα, ο οποίος αγωνίζεται στη Σλάβια Πράγας. «Να κοιτάξοουμε την ΑΕΚ στα μάτια» είπε ο προπονητής του Πανιωνίου αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

105

Κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών βρίσκεται ο Πανιώνιος. Όπως επιβεβαίωσε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Γιώτης Σταματόπουλος, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα ο 27χρονος Κοσταρικανός διεθνής επιθετικός της Σιόν, Αλβάρο Σαμπόριο, καθώς και ο 25χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός (διεθνής παλαιότερα με την εθνική ελπίδων), Μάρτιν Λάτκα, ο οποίος αγωνίζεται στη Σλάβια Πράγας, ενώ έχει περάσει και από την Μπέρμιγχαμ.

«Οι παίκτες βρίσκονται στην Ελλάδα για εξετάσεις. Τους έχουμε δει αρκετά και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Πιστεύω ότι θα ενισχύσουν την ομάδα σε κέντρο άμυνας και επίθεση. Ο ένας (σ.σ. Λάτκα) έχει μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και της Αγγλίας, ο άλλος (σ.σ. Σαμπόριο) έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Δεν είναι τίποτα όμως ακόμα σίγουρο. Πρέπει πρώτα να πέσουν οι υπογραφές» δήλωσε ο Σταματόπουλος.

Αναφορικά με τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» επισήμανε:

«Υπάρχουν κάποιες απουσίες. Η πιο σημαντική πιστεύω είναι του Άκη Μάκου, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (σ.σ. τιμωρημένος). Αμφίβολοι είναι οι Κουμορτζί και Μανιάτης. Ο Γιάννης έκανε χθες προπόνηση κανονικά, όπως και ο Μπερνάρντ.

»Είμαι αισιόδοξος για τη συμμετοχή τους την Κυριακή. Ο Κρέσιτς ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Θα δούμε πως θα είναι τις επόμενες δύο μέρες.

»Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε την Πέμπτη να πάρει το παιχνίδι, αλλά είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Κέρκυρα το πάλεψε. Η ΑΕΚ έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ξέρουμε ότι οι Τζιμπούρ και Μπασινάς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή.

»Θα πάμε στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχει πολύ καλή ομάδα. Έχει ένα καλό αμυντικό δίδυμο με τους Κυργιάκο και Μαϊστόροβιτς. Τα στημένα είναι από τα όπλα της.

»Ενσαλίβα και Πελετιέρι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ στην επίθεση με τους Μπλάνκο, Εντίνιο και Σκόκο μπορούν να δημιουργήσουν από το τίποτα ευκαιρία.

»Αλλά κι εμείς έχουμε καλή ομάδα. Θα μελετήσουμε το παιχνίδι και θα πάμε προετοιμασμένοι».

Ο Σταματόπουλος έκανε μία μικρή αναφορά και στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΟΦΗ, αν και επισήμανε ότι άπαντες στην ομάδα έχουν ήδη ξεχάσει αυτό το παιχνίδι.

Για την αποβολή του Γρηγόρη Μάκου είπε ότι «… σε κάθε παιχνίδι ματώνει τη φανέλα. Έκανε ένα λάθος. Το θέμα είναι να μάθουμε από αυτό το λάθος και να μην ξαναγίνει».

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και με δέκα το παλέψαμε. Κομβική στιγμή ήταν πιστεύω η απόκρουση του Μάλαρζ στη φάση του Μπερτέ. Παίξαμε στα ίσια το ματς μέχρι το τέλος και πάνω σε αυτό θα βασιστούμε».

Σε ό,τι αφορά τις αποδεσμεύσεις παικτών, ο προπονητής του Πανιωνίου προανήγγειλε εξελίξεις στο θέμα του Κώστα Καπετάνου την προσεχή εβδομάδα:

«Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε για να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του. Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει, άψογος επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί. Εύχομαι να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον της καριέρας του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies