Μίλερ και Τσέχοφ, οι πιο «εμπορικοί» τού Μπρόντγουεϊ
Ο Αρθουρ Μίλερ και ο Αντον Τσέχοφ αναδείχθηκαν τα πιο «εμπορικά» ονόματα της φετινής σεζόν στο Μπρόντγουεϊ, αφού οι παραστάσεις Ήταν όλοι τους παιδιά μου και Ο Γλάρος σημειώνουν τεράστια επιτυχία.
43
Ο Αρθουρ Μίλερ και ο Αντον Τσέχοφ αναδείχθηκαν τα πιο «εμπορικά» ονόματα της φετινής σεζόν στο Μπρόντγουεϊ, αφού οι παραστάσεις Ήταν όλοι τους παιδιά μου και Ο Γλάρος σημειώνουν τεράστια επιτυχία.
Οι θεατρικοί παραγωγοί φαίνεται πως βρήκαν τη μαγική συνταγή: γνωστά έργα, με διάσημους πρωταγωνιστές και για περιορισμένες παραστάσεις.
Στο έργο του Μίλερ Ήταν όλοι τους παιδιά μου πρωταγωνιστεί η Κέιτι Χολμς στο πλευρό του «βετεράνου» του θεάτρου Τζον Λίθγκοου.
Το κόστος της παραγωγής (3,25 εκατ. δολάρια) της παράστασης έχει αποσβεστεί και θεωρείται άκρως κερδοφόρα. Η αυλαία θα πέσει στις 11 Ιανουαρίου 2009.
Ο Γλάρος, που και αυτός είναι κερδοφόρος (τα έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. δολάρια της παραγωγής), κατεβαίνει στις 21 Δεκεμβρίου. Πρωταγωνιστεί η Κρίστιν Σκοτ Τόμας.
Το κοινό της Νέας Υόρκης είναι υπέροχο και απέδειξε ότι ο Τσέχοφ μπορεί να σημειώσει εμπορική επιτυχία» δήλωσε η παραγωγός Σόνια Φρίντμαν.
«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που συμμετέχω σε αυτή την παραγωγή» προσθέτει ο παραγωγός τού Ήταν όλοι τους παιδιά μου, Έρικ Φάλκενσταϊν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Συλλογή 61 έργων του Ανρί Ματίς δωρίστηκε σε μουσείο του Παρισιού – Πρωταγωνίστρια η κόρη του, Μαργκερίτ
- Μπενίτεθ: «Δεν μου αρέσει η νέα φόρμουλα του Μουντιάλ – Υπάρχουν ήδη πάρα πολλά παιχνίδια»
- ΣΥΡΙΖΑ: Μετά από 6 χρόνια διάλυσης του κράτους δικαίου, ο Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανιστεί ως θεσμικός
- Σε Live Streaming η συνέντευξη Τύπου του Betsson Super Cup
- Ολυμπιακός: Περισσότερα από 6.000 εισιτήρια για το Betsson Super Cup βρήκαν κάτοχο
- Στα δικαστήρια η απόφαση Τραμπ για διακοπή αιολικού έργου



