Αμεση απάντηση του ΣΕΓΑΣ στο εξώδικο αθλήτριας
Ο ΣΕΓΑΣ έστειλε επιστολές στους αθλητές που δεν έχουν δικαίωμα διαμονής στα δωμάτια του Αγίου Κοσμά και ζήτησε να τα εγκαταλείψουν εντός 15 ημερών! Η απόφαση της Ομοσπονδίας προκάλεσε αντιδράσεις, όπως της Μαρίας Παπαδοπούλου, η οποία έστειλε εξώδικο στον ΣΕΓΑΣ. Η αθλήτρια είχε τιμωρηθεί με δύο χρόνια αποκλεισμό για ντόπινγκ με την ποινή της να λήγει πέρυσι!
89
Ο ΣΕΓΑΣ απέστειλε επιστολές στους αθλητές και στις αθλήτριες που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα δωμάτια στον Αγιο Κοσμά να τα εγκαταλείψουν εντός 15 ημερών.
Η απόφαση αυτή της Ομοσπονδίας προκάλεσε αντιδράσεις από ορισμένους αθλητές, όπως της Μαρίας Παπαδοπούλου, η οποία έστειλε εξώδικο στον ΣΕΓΑΣ.
Η συγκεκριμένη αθλήτρια είχε τιμωρηθεί με δύο χρόνια αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένων ουσιών με την ποινή της να λήγει πέρυσι.
Ο Βασίλης Σεβαστής με αφορμή το εξώδικο της Μαρίας Παπαδοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση καλώντας ακόμα και την αθλητική ηγεσία να παρέμβει για να αδειάσουν τα δωμάτια από αυτούς που δεν δικαιούνται να διαμένουν σε αυτά:
«Λάβαμε χθες από την κα Μαρία Παπαδοπούλου, τέως Πρωταθλήτρια των 800μ., ένα οξύτατο, θρασύτατο και προκλητικό εξώδικο κατά της Ομοσπονδίας.
»Θέλει μεγάλο θράσος για να χρησιμοποιείς τόσους και τέτοιους απαράδεκτους, προσβλητικούς και αστήρικτους χαρακτηρισμούς κατά της Ομοσπονδίας, όταν έχεις τιμωρηθεί με δύο χρόνια για χρήση απαγορευμένων ουσιών, και ένα ακόμη χρόνο μετά την λήξη της τιμωρίας σου δεν έχεις εμφανισθεί σε Αγώνες, ενώ τα αρμόδια όργανα τα ομοσπονδίας έχουν παντελή έλλειψη ενημέρωσης για την ενασχόλησή σου με τον πρωταθλητισμό».
«Καλώ την διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά αλλά και την Αθλητική ηγεσία να παρέμβουν άμεσα, ώστε να παραδώσει η ανωτέρω κυρία και όλοι όσοι δεν δικαιούνται τα δωμάτιά τους, σε νέα παιδιά από την περιφέρεια που τα έχουν απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να μπορέσουν, και αυτά, να κάνουν την προσπάθειά τους και να προσφέρουν στον Ελληνικό Αθλητισμό».
Είναι εμφανές ότι ο ΣΕΓΑΣ υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που η Παπαδοπούλου δεν έχει ενταχθεί στο σχεδιασμό δε δικαιούται να έχει και δωμάτιο, ενώ ανάλογη στάση κρατάει και για αθλητές που βρίσκονται στην ίδια κατηγορία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γυναίκα ανακάλυψε 35 αυθεντικά χαρακτικά του Ρέμπραντ σε παλιό οικογενειακό συρτάρι
- Αλήθεια: Γιατί δεν την λέμε πάντα, ιδιαίτερα στους δικούς μας ανθρώπους;
- Φόβους για πανδημία από γρίπη των ζώων εκφράζει ο ΠΟΥ
- Γιατί δεν ήρθε ακόμη το τέλος της κυριαρχίας του δολαρίου
- Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί – «Ακροβατισμοί» Μερτς μεταξύ ΗΠΑ, Κίνας και πολιτικής φθοράς στη Γερμανία
- Βρετανία: Μια υδραυλικός κατόρθωσε να ανατρέψει τα εκλογικά σχέδια του Κιρ Στάρμερ










