Πρώτη νίκη για Ηρακλή, πρώτο διπλό για Αρη και… Ογκουνσότο
Πέρα από το ντέρμπι των «αιωνίων», η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα περιελάμβανε την πρώτη εφετινή νίκη του Ηρακλή, με 1-0 επί του Λεβαδειακού. Τέταρτος ανέβηκε ο Εργοτέλης μετά τη νίκη του επί της Λάρισας με 2-1 χάρη στον δαιμόνιο Ογκουνσότο. Ο Αρης πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Θρασύβουλου, ενώ στην Αστέρας και Πανθρακικός έμειναν στο 0-0.
- Τα ματς του Σαββάτου
- Η δράση στη Β Εθνική και στον 1ο και 2ο όμιλο της Γ
102
Πέρα από το ντέρμπι των «αιωνίων»,η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα περιελάμβανε την πρώτη εφετινή νίκη του Ηρακλή, με 1-0 επί του Λεβαδειακού.
ΟΕργοτέλης με σκόρερ τον δαιμόνιο Ογκουνσότο νίκησε τη Λάρισα με 2-1και ανέβηκε στηντέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Αρης πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Θρασύβουλου, ενώ στην Τρίπολη, Αστέρας και Πανθρακικός έμειναν στο 0-0.
– Τα ματς του Σαββάτου
– Η δράση στη Β Εθνική και στον 1ο και 2ο όμιλο της Γ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442