Σχέδια για την Πολιτιστική Ολυμπιάδα κάνει το Λονδίνο
Φεστιβάλ Σαίξπηρ και 12 νέα δημόσια έργα τέχνης θα περιλαμβάνονται στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα που θα διοργανώσει το Λονδίνο από το 2008 έως το 2012, χρονιά διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.
91
Φεστιβάλ Σαίξπηρ και 12 νέα δημόσια έργα τέχνης θα περιλαμβάνονται στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα που θα διοργανώσει το Λονδίνο από το 2008 έως το 2012, χρονιά διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει περισσότερες από 500 εκδηλώσεις. Η Πολιτιστική Ολυμπιάδα θα συμπράξει στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, καθώς και σε άλλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το διήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου και ανάμεσα στα χάπενινγκ που θα διοργανωθούν περιλαμβάνεται και η φωταγώγηση του Blackpool Tower στα χρώματα της Ολυμπιάδας του 2012 (ροζ, μπλε, πορτοκαλί και πράσινο).
Αλλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν διαγωνισμό ψηφιακών ταινιών για νέους, καθώς και το Unlimited που είναι μια «γιορτή για τις τέχνες, τον πολιτισμό και τα σπορ» από καλλιτέχνες με αναπηρία ή άτομα με ειδικές ανάγκες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ανασχηματισμός στην Ουκρανία συνεχίζεται – Νέος υπουργός Άμυνας, ποιος παίρνει την θέση του Μπουντανόφ
- Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 10 σερί νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Διμέτωπο με Μητσοτάκη και Βελόπουλο ανοίγει το ΠΑΣΟΚ – Ο λαός αξίζει πολύ καλύτερα από μια συμπαιγνία μεταξύ τους
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού (pic)
- Φοιτητές: «Μας σπρώχνουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια» – Οι σύλλογοι αντιδρούν στις διαγραφές
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 82-87: Νίκη στο ΟΑΚΑ με «καυτό» δίδυμο οι «ερυθρόλευκοι»



