Πέθανε ο Ντον Λαφοντέν, η «φωνή» των χολιγουντιανών κινηματογραφικών τρέιλερ
Σίγησε για πάντα η φωνή του Ντον Λαφοντέν, ο οποίος ανήγγειλε τα διαφημιστικά χιλιάδων ταινιών του χολιγουντιανού κινηματογράφου. Ο Λαφοντέν πέθανε σε νοσοκομείο στο Λος Αντζελες σε ηλικία 68 ετών από επιπλοκές που παρουσίασε λόγω πνευμονικής ανεπάρκειας.
103
Σίγησεγια πάντα η φωνή του Ντον Λαφοντέν, ο οποίοςανήγγειλε τα διαφημιστικά χιλιάδων ταινιών του χολιγουντιανού κινηματογράφου. Ο Λαφοντέν πέθανε σε νοσοκομείο στο Λος Αντζελες σε ηλικία 68 ετών από επιπλοκές που παρουσίασε λόγω πνευμονικής ανεπάρκειας.
Ο Λαφοντέν άρχισε να «ντύνει» με τη φωνή του τα τρέιλερ των ταινιών από τη δεκαετία του ’60 και μέχρι τώρα ήταν αυτός που ανήγγειλε τις προβολές πάνω από 5.000 κινηματογραφικών έργων, ενώ είχε παρουσιάσει 300.000 σποτ για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.
Ο Ντον Λαφοντέν που είχε τιμηθεί με πολλά βραβεία για τη δύσκολη δουλειά του, ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Νίτα Γουιτάκερ και είχε τρία παιδιά.
Ο στενός του φίλος, ηθοποιός, Αστον Σμιθ, είπε για τον Λαφοντέν: «Όταν κάποιος πεθάνει και πάει στον Παράδεισο, η φωνή που θα ακούσει δεν θα είναι του Ντον θα είναι του Θεού που θα προσπαθεί να μιμηθεί τη φωνή του Ντον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ
- Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρούμπιο ανέβαλε το ταξίδι του στο Ισραήλ εν μέσω της επίθεσης εναντίον του Ιράν

