Συγνώμη αξίας 34.000 ευρώ για τον… βίαιο Γιασικεβίτσιους
Με 34.000 ευρώ πλήρωσε τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι σε γυναίκα δημοσιογράφο, στην οποία επιτέθηκε κατά την επιστροφή της Εθνικής Λιθουανίας από το Πεκίνο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο «Σάρας» τη χτύπησε, όταν την είδε να τον βιντεοσκοπεί, αλλά μετά ζήτησε συγνώμη και τελικά με 34.000 ευρώ ως αποζημίωση γλίτωσε τη μήνυση.
89
Με 34.000 ευρώ πλήρωσε τη βίαιη συμπεριφορά του απέναντι σε γυναίκα δημοσιογράφο, στην οποία επιτέθηκε κατά την επιστροφή της Εθνικής Λιθουανίας από το Πεκίνο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Ο άσος του Παναθηναϊκού είχε επιτεθεί στη νεαρή δημοσιογράφο όταν την είδε να τον βιντεοσκοπεί και αυτή απέιλησε ότι θα τον μηνύσει. Ο «Σάρας» ζήτησε συγνώμη και τελικά με 34.000 ευρώ ως αποζημίωση γλίτωσε τη μήνυση.
Η δημοσιογράφος στην οποία επιτέθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην επιστροφή της Εθνικής Λιθουανίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «συγχώρεσε» τον παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά του… πήρε 34.000 ευρώ ως αποζημίωση.
«Αποφάσισα να τον συγχωρήσω, επειδή κατάλαβε το λάθος του» είπε η δημοσιογράφος που δεν θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Γιασικεβίτσιους.
Η δημοσιογράφος τόνισε επίσης πως τα 34.000 ευρώ της αποζημίωσης θα τα δώσει σε ιδρύματα για παιδιά και δεν θα τα βάλει στην τσέπη της.
Πάντως, ο «Σάρας» κινδυνεύει με τιμωρία από τη λιθουανική ομοσπονδία μπάσκετ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γροιλανδία: Τι γνωρίζουμε για το «πλαίσιο συμφωνίας» – Το «κυπριακό» σενάριο και η «Αρκτική Φρουρά»
- Η βυθισμένη στη λάσπη Βάρη από ψηλά – Κομμένοι δρόμοι και καταστροφές από την κακοκαιρία
- ΗΠΑ: Πρώην ειδικός εισαγγελέας δήλωσε στη Βουλή ότι ο Τραμπ επιχείρησε παρανόμως να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020
- Δένδιας για ενδεχόμενη κούρσα διαδοχής στη ΝΔ: Δεν θα αρνηθώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου αν αυτό απαιτηθεί
- ΠΑΣΟΚ: Σοβαρές αιχμές Ανδρουλάκη για ΝΔ και επίθεση στη δεξιά – Τι λέει για συγκυβέρνηση και συνέδριο
- Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι και τα σκυλιά τους



